Bouwgrond

Veldstraat 22, 3130 BEGIJNENDIJK

€ 172.500

Nieuw
Waze

Bouwgrond

Veldstraat 22, 3130 BEGIJNENDIJK

€ 172.500

  • 243 m² bew. opp.

Bouwgrond (OB) in doodlopende straat!

Ontdek deze prachtige bouwgrond van 7a 40ca, bestemd voor een open bebouwing. Gelegen in een doodlopende straat, biedt dit perceel de perfecte combinatie van rust en privacy, terwijl het slechts op een boogscheut ligt van het gezellige centrum van Begijnendijk.

De bouwvoorschriften maken het mogelijk om twee volwaardige bouwlagen te realiseren, waarbij u de keuze heeft tussen een plat dak of een hellend dak. De maximale kroonlijsthoogte bedraagt 6,5 meter, wat u voldoende ruimte biedt om een ruime en lichte woning te creëren

Naast de woning is er de mogelijkheid om een carport te plaatsen of parkeerplaats(en) te voorzien voor de woning. Daarnaast is een bijgebouw (bijvoorbeeld tuinhuis) mogelijk tot maximaal 40m². Verder heeft u een vergezicht over de groene velden.

Deze ruime bouwgrond voor een open bebouwing, gelegen in een nieuwe verkaveling, biedt u de kans om uw droomwoning te realiseren.

De bouwgrond heeft een perceeloppervlakte van 12a 43ca en heeft tal van bouwmogelijkheden. Verder ligt deze op een boogscheut van het centrum van Begijnendijk. De bouwvoorschriften laten toe om twee volwaardige bouwlagen te voorzien met de keuze tussen een plat of hellend dak. Op de gelijkvloerse verdieping kan er tot 15 meter diep gebouwd worden, op de eerste verdieping tot 12 meter. De maximale kroonlijsthoogte is 6,5 meter. Daarnaast is er de mogelijkheid om een carport naast de woning te plaatsen, of om de parkeerplaats(en) voor de woning te voorzien.

Voor wie extra opslag- of een hobbyruimte wenst, is een bijgebouw zoals bijvoorbeeld een tuinhuis van maximaal 40m² toegestaan. Verder geeft de tuin uit op een open groene vlakte.


Ondanks de rustige ligging zijn er in de buurt voldoende mogelijkheden voor openbaar vervoer. Het treinstation bevindt zich op wandelafstand en biedt uitstekende verbindingen naar zowel Antwerpen als Leuven.

Kortom heeft u interesse om te bouwen op een rustige locatie in het groen, maar toch nog in de nabijheid van het centrum. Contacteer ons dan via 0470 55 64 24 of info@immolivit.be

Grijp deze unieke kans en maak van deze grond uw nieuwe thuis. Interesse? Contacteer ons op 0470 55 64 24 of info@immolivit.be
Leander Noterdame

Leander Noterdame

+32 470 55 64 24

Nettoprijs
€ 172.500
Kadastraal inkomen
€ 3
Bewoonbare opp.
243,0 m²
Constructie
Open
Gevelbreedte
10,8 m
Type dak
Zadeldak
Perceel opp.
740,0 m²
Terreinbreedte
14 m
Terreindiepte
40 m
Omgeving school
870 m
Omgeving openbaar vervoer
356 m
Omgeving station
559 m
Buitenparking
2
Bestemming
Woongebied
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Vonnissen
Nee
P-score
A
G-score
A
Kadaster sectie
B
Kadaster nummer
1227/00F00
Kadaster entiteit
Begijnendijk
Kadaster afdeling
1

Over Begijnendijk

Word jij binnenkort een Begijnendijkenaar of Begijnendijker? Deze gemeente tussen de Kempen en het Hageland krioelt van een aaneenschakeling van kleine en leuke natuurgebieden die bewaard gebleven zijn. Op de heuvelruggen blijken zelfs wijngaarden te groeien!


Uw eigendom verkopen? Vraag nu een gratis schatting aan!

De waarde van je eigen woning kennen kan je helpen bij je zoektocht naar iets nieuws. We geven je hierover graag het gepaste advies.

Vraag uw schatting aan

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod.

We houden je graag als eerste op de hoogte over het nieuwste aanbod dat heel specifiek voldoet aan jou criteria.

Schrijf u in