Appartement

Bleekstraat 13A/201, 3200 AARSCHOT

€ 995 p/m

Nieuw
Waze

Appartement

Bleekstraat 13A/201, 3200 AARSCHOT

€ 995 p/m

  • 84 m² bew. opp.
  • 2 slaapkamers

Recentbouw appartement met centrale ligging

Recentbouw appartement in de nieuwe stadswijk De Torens.

Dit 2-slaapkamerappartement is gelegen vlak aan de Bonenwijk op wandelafstand van de Grote Markt. Deze wijk is een architecturale parel voorzien van groenzones, winkelruimtes (hier komt oa ook een Delhaize-winkel) en ligging in het centrum van Aarschot vlakbij autostrade, trein en bus. De hoogste normen van isolatie en ventilatie met warmterecuperatie zorgt voor een energiezuinig appartement.
Via de centrale inkomhal en gang heb je toegang tot alle leefruimtes. De twee slaapkamers zijn zeer lichtrijk en de badkamer is voorzien van alle comfort. In de berging zijn de technieken en ook een aansluiting voor wasmachine en droogkast. De keuken is voorzien van alle comfort met kwalitatieve toestellen en een ruim aanrecht. Een fiber-aansluiting voor internet is voorzien (zowel Proximus als Telenet). Het ruime terras geeft uitzicht op de stad, het Orleansplein en binnentuin.

Voor je auto is er een veilige ondergrondse staanplaats, voor de fietsen is er een beveiligde fietsen parking en de valiezen en kerstboom plaats je in de privé berging.
Verlichting en gordijn rails zijn reeds aanwezig.
Beschikbaar vanaf 1/2/2025.
Voorschot op gemeenschappelijke lasten bedragen 75 euro per maand.


Interesse? Vraag uw bezoek aan via onze website.
Kevin Schrevens

Kevin Schrevens

+32 470 55 64 24

Nettoprijs
€ 995 per maand
Beschikbaarheid
01 januari 2025
Prijs kosten
€ 75 p/m
Bewoonbare opp.
84,1 m²
Bouwjaar
2023
Verdieping
2
Type dak
Zadeldak
Oriëntatie terras
Zuidwest
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
2
Kelder
Ja
Terrasoppervlakte
8,0 m²
Terras
Ja
Omgeving school
207 m
Omgeving openbaar vervoer
118 m
Omgeving autosnelweg
1.022 m
Omgeving station
791 m
Parking
1
Lift
Ja
E-level
45
Beglazing
Trippele beglazing
Verwarming
CV op gas
Type verwarming
Individueel

Over Aarschot

Word jij een kasseistamper? De inwoners van worden naast 'Aarschottenaars' ook wel eens 'kasseistampers' genoemd! De gemeente ligt langs de rivier de Demer - op de grens van de Kempen en het Hageland - en het uitzicht van het dorp wordt gedomineerd de hoge toren van de Onze-Lieve-Vrouwekerk. In het centrum van Aarschot is voor ieder wat wils: het bioscoopcomplex UGC, het cultureel centrum Het Gasthuis en jeugdcentrum De Klinker dat o.a. onderdak biedt aan de jeugddienst, een concertclub, het jeugdhuis en repetitielokalen! In het centrum is het gezellig winkelen en er bevinden zich heel wat horecazaken met gezellige terrasjes in de zomer. Aarschot is bovendien een echte 'scholenstad': er zijn drie grote scholen met basis- en middelbaar onderwijs en ook meerdere scholen voor bijzonder onderwijs.

Zelf zorgeloos verhuren?

Maak kennis met onze uitgebreide dienst Rentmeesterschap. We beheren je verhuurdossier van A tot Z. Je blijft nauwgezet op de hoogte, maar verhuurt zonder zorgen.

Ontdek Rentmeesterschap

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod.

We zoeken graag verder naar een geschikte huurwoning voor je.

Schrijf u in